“Det mest almindelige…:”

Kæmpemæssigt opslagsværk med information om langt de fleste sygdomme. Altid opdateret og nedfældet af læger i letforståeligt sprog. Hver gang, du har behov for at søge baggrundsinformation om sundhed og sygdom skal du starte herPatienthåndbogen.dk


Smerter i nakke, skuldre, ryg og resten bevægeapparatet:

Et gratis alternativ til fysioterapi? Download app med øvelser  fra Region Midt´s fysioterapeuter:

Link til alle øvelsesfilm findes her.

Søg viden om idræts-skader og overbelastnings-tilstande samt behandling og forslag til genoptrænings programmer på: Sportnetdoc.dk

Børnesygdomme, graviditet og prævention og sex:

Få hjælp til hvordan du bedst vurderer og håndterer dit syge barn på Familielægerne/ Børnesygdomme

Utæthed for urin og Natte vædning. Her link til god info hjemmeside opdelt på alder fra inkontinensspecialister i Region Nordjylland, men med generelle råd om utætte børn gældende for alle børn og forældre.

Bliv tryg og forstå hvad der sker med kroppen under din graviditet via dette link til “Læger formidler“. Her finder du også masser af råd om spædbørns pleje.

Søg viden om sex og prævention hér.

Små, oplysende tv indslag med svar på spørgsmål om helt “almindelige” sygdomme og gener og børne sygdomme på Sundheds TV.

Svære tanker og psykisk ubehag ved børn og unge

Mange børn og unge oplever at livet i perioder kan være svært at håndtere. Og at det ofte er svært at snakke med mor og far om det. Det synes vi ikke destomindre, at helt sikkert, at du skal – selv om det er svært, og du kan blive klogere ved også at læse om og se videoer fra andre som har haft lignende tanker hér.

Diverse:

Skanderborg kommunes mangeartede og gratis sundhedsfremmende tilbud. Ring selv til dem og hør nærmere. Læs mere hér.

Div. links nok mest for fagfolk: medlinks.dk

Medicin i restordre: Information om præparater som apotekerne ikke kan levere.